INCH” x Sätila pipot

Aloitimme yhteistyön perinteikkään pipovalmistaja Sätila of Swedenin kanssa joulukuussa 2017. Teimme limited edition sarjan INCH” x Sätila -brändättyjä pipoja, yhteensä kuudessa eri värissä.

Sätilan perustaja Johannes Nilsson tilasi vuonna 1896 tarvittavat osat neuloskoneen valmistukseen. Rahdin hän järjesti höyrylaivan kyydissä ja loppumatka taittui hevosvankkureilla. Osista hän rakensi koneen ja perusti Nilssons Trikåfabric tehtaan.

1970-luvulla Ruotsalainen alppihiihtäjä Ingemar Stenmark nosti merkin maailmanlaajuisesti kartalle. Samalla yhtiön nimeksi päivitettiin Sätila of Sweden.

Tänä päivänä yhtiö on suuri pipojen, huivien ja asusteiden valmistaja, jolla on edelleen oma tuotantolaitos Ruotsissa. Merkki tekee myös private label tuotantoa muille brändeille, esimerkiksi meilläkin myytävät Nudien pipot ovat Sätilan valmistamia.

Collaboraatio-tuotteiksi valitsimme kaksi erinomaista Sätilan unisex-pipomallia; ihanan pehmeä lampaanvillainen Söder, sekä luomupuuvillainen Oscar.

Lämpimästä ja mukavasta Söderistä teimme neljä värivaihtoehtoa;
Musta
Tummanharmaa
Navy
Tiilenpunainen

Hyvin istuvasta sata-puuvillaisesta Oscarista teimme kaksi väriä;
Musta
Vaaleanharmaa


– Pipoissa on kaikki Sätila:n tietotaito ja kokemus pipojen valmistuksesta, joka on kertynyt jo vuodesta 1896. INCH ” farkkukauppa ja Sätila ovat löytäneet toisensa saman arvomaailman, materiaalivalintojen ja kestävän kehityksen kautta. Olemme hyvin iloisia tästä uudesta kumppanuudesta ja yhteistyöstä, jota kehitämme yhdessä eteenpäin – kertoo Maria Stockefors, Sätila of Swedenin toimitusjohtaja.

– Valitsemme aina huolella yhteistyökumppanimme, joiden kanssa työskentelemme. Arvostamme yrityksiä ja brändejä joiden tekeminen pohjautuu hyvien arvojen lisäksi korkealaatuisien materiaalien käyttämiseen. Lisäksi yhteistyön tekemisen tulee olla hauskaa! Sätila on meille täydellinen kumppani, olemme vaikuttuneita heidän mittavasta historiasta ja sen myötä heille karttuneesta osaamisesta. Yrityksestä huokuu lämpö ja mikä tarkeintä, he valmistavat erinomaisia tuotteita – kertoo INCH” farkkukaupan yrittäjä Janne Johansson.Pipot ovat myynnissä INCH” farkkukaupassa, alakerran INCH” holiday concept storessa, sekä verkkokaupassamme.

Klikkaa tästä verkkokaupan valikoimiin ja tilaa oma suosikkisi oitis!

Jaa postaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 + 2 =