INCH” holiday -konseptimyymälä


LEHDISTÖTIEDOTE 27.11.2017

Tamperelainen INCH” farkkukauppa avaa uuden INCH” holiday konseptimyymälän joulusesongin ajaksi.

Uudessa INCH” holiday -myymälässä tuodaan esille valikoituja brändejä, kuten Filippa K, Samsøe & Samsøe, Won Hundred, Tiger of Sweden sekä Arela. Lisäksi kokonaan uusina merkkeinä valikoimiin tuodaan kotimaiset merkit Halo from North ja Gauhar, ruotsalainen Whyred sekä brittiläinen unisex tuoksumerkki Laboratory Perfumes. Samalla liikkeestä tulee Halon ensimmäinen jälleenmyyjä Tampereella, sekä Laboratory Perfumesin ensimmäinen jälleenmyyjä koko Suomessa.

INCH” on Anu ja Janne Johanssonin omistama merkkivaateliike Tampereen keskustassa. Yritys on toiminut samassa osoitteessa vuodesta 2009 saakka ja liike tunnetaan erityisesti osaamisestaan farkkujen parissa.

– Valikoimamme on minimalistisen skandinaavinen. Huolella tehdyt sisäänostot ovat toimintamme kulmakivi ja rakennamme joka sesonki liikkeemme näköisen valikoiman, joka on tasapainoinen ja helposti lähestyttävä.

Kiinnitämme paljon huomiota tuotteiden materiaaleihin ja haluamme aina, että tuote tarjoaa hyvän vastineen rahalle. Liikkeemme valikoima pohjautuu farkkujen lisäksi hyviin käyttövaatteisiin, joista löytyy aina hyviä mustan, harmaan ja valkoisen sävyjä, sekä valikoituja sesongin aksenttivärejä, kertoo yrittäjä Janne Johansson.

Holiday-konsepti syntyi monen tekijän summasta ja oikeasta ajoituksesta.

– Liikkeemme on kasvanut vauhdilla ja olemme etuoikeutettuja työskentelemään lukuisien hienojen brändien kanssa. Tuodaksemme entistä paremmin brändejämme ja tuotteitamme esille, toteutimme lokakuun lopussa täydellisen myymäläremontin sisustussuunnittelija Anni Taimiston johdolla. Siirsimme liikkeemme remontin tieltä viikon ajaksi alakerrassamme tyhjillään olleeseen liiketilaan. Viikon mittainen ’pop down’ myymälä oli menestys ja suoraan sanoen ihastuimme liiketilaan niin kovasti, että emme enää halunneet palauttaa avaimia vuokranantajalle. Kävelykadulle näkyvä näyteikkuna on mielestämme yksi Tampereen keskustan kauneimmista ja tila itsessään huokuu tietynlaista arvokkuutta.

Lähestyvän joulusesongin ja alati kasvavan valikoimamme myötä totesimme ajan olevan oikea toimintamme laajentamiseen. Me rakastamme joulunaikaa ja pehmeitä paketteja, joiden kätköistä löytyy hyviä materiaaleja ja ripaus arjen luksusta. Niitä tulemme tarjoamaan
uudesta INCH” holiday liikkeestämme, yrittäjäpariskunta kertoo.

INCH” farkkukauppa ja INCH” holiday sijaitsevat perinteikkäässä Tirkkosentalossa kävelykadun varrella, osoitteessa Kuninkaankatu 21.

INCH” holiday konseptimyymälä palvelee asiakkaita samoilla aukioloajoilla kun INCH” farkkukauppa;
arkisin klo 11 – 19
lauantaisin klo 11 – 17
sekä joulukuussa sunnuntaisin klo 12 – 16.

29.11.2017 avattavan INCH” holidayn myymäläilmeen luomisesta on vastannut visualisti Sonja Aalto.

Lisätietoja:
Yrittäjät
Janne Johansson, janne (at) inch.fi
Anu Johansson, anu (at) inch.fi

Jaa postaus

2 thoughts on “INCH” holiday -konseptimyymälä

  1. Onko mietitty esim. Asket:n ja Norsen ottamista valikoimiin jompaan kumpaan liikkeeseen? Sopisi ainakin minimimalistiseen skandi-tyyliin eikä Tampereella(eikä kaiketi Suomessakaan pl. Helsinki) ole muita jälleenmyyjiä.

    1. Moro Mikael,
      kiitos viestistä, hyviä tärppejä!
      Norsea on pitkään pidetty silmällä ja Asket olikin tyystin uusi tuttavuus. Menee seurantaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + 3 =