Nudie

Nudie on brändi jota me kunnioitamme. Sen lisäksi, että he tekevät loistavia denimejä ja tuotteita joilla on tarkoitus, he ovat firma joilla on muitakin arvoja kuin vain raha. Me halusimme työskennellä Nudien kanssa ja Nudie halusi työskennellä meidän kanssa. Alkuvuodesta 2015 löimme kättä päälle heidän toimistonsa kellarissa Tukholman Södermalmilla ja toimitukset ovat nyt alkaneet!

Nudie farkut / INCH" Tampere

Nudie jeans – the naked truth about denim

  1. Kaikki Nudien farkut ovat valmistettu 100% luomupuuvillasta. Eli puuvilla on kasvatettu luonnonmukaisin menetelmin, ilman myrkkyjä.
  2. Nudie käyttää Fair Wear Foundationin standardien mukaisesti auditoituja tehtaita ja pitää huolen että kaikki heidän tuotannossaan työskentelevät ihmiset saavat riittävän palkan (living wage).
  3. Täydellinen läpinäkyvyys läpi tuotantoketjun. Siinä kun muilla merkeillä tuotantolaitokset ovat tarkoin varjeltu liikesalaisuus, Nudie listaa kaikki käyttämänsä tehtaat omille kotisivuilleen, kaikkien nähtäville! Eikä vain listaa nimiä, vaan mukana on tehtaan yhteystiedot, henkilöstömäärät ja mahdolliset auditointiraportitkin. TJEU tästä!

Nudie Tampere INCH" denim store

 

Nudiella on paljon hienoja tuotteita, joten meillä on ollut totisesti kädet täynnä hommia kun olemme tehneet sisäänostoja. Kun aloitamme uuden merkin kanssa, filosofiamme on aina pyrkiä näyttämään kyseisen merkin core-lookki, kuten me itse sen näemme.

Meille Nudie on kapeita siluettaja farkuissa, autenttisia sinisiä pesuja, sekä tietty raakadenimiä oransseilla tikkauksilla.

Lean Dean

Valitsimme ensimmäiseksi farkkumalliksemme Nudien uuden mallin nimeltä Lean Dean. Se on erinomainen slim fit, normaali / suora yläosa ja kapenee maltillisesti nilkkaan.

Lean Dean Nudie farkku

Pesuja on tarjolla kaksi.

  • Freshi keskisininen ’Bay Blue’, 12 unssia, hinta 129,90€. Made in Italy.

Nudie Lean Dean Bay Blue 129

  • 11,5 unssinen kuluttamaton / raakadenim, ’16 dips’ (dipattu siis 16 kertaa indigoväriin kun lanka on värjätty), hinta 99,90€. Myös made in Italy.

Nudie Lean Dean 16 dips 99

Yläosia ja asusteita

Estragon Neps Light Grey
Estragon Neps Cardigan /// 119,90€
Dag Two Tone Blue_Offwhite
Dag Two Tone Knit /// 119,90€
Otto Raglan Double Striped
Otto Raglan Double Striped /// 59,90€
Liamsson Beanie /// 39,90€
Liamsson Beanie /// 39,90€
Wayne Belt /// 49,90€
Wayne Belt /// 49,90€
Wayne Belt Reversible Denim /// 69,90€
Wayne Belt Reversible Denim /// 69,90€
Jaa postaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 3 =